Zdravicko panove. Nevim jestli jeste nekdo na toto forum chodi, ale zkusim to.
Chtel bych nejak zaridit zmrtvychvstani nasi guildy. To se ale nijak udelat neda kdyz jsem v ni sam. Prosim proto vsechny byvale cleny, aby popremysleli o tom co zde pisi. Na ofiku uz nas ted moc nezustalo a ja si myslim ze to je tim jak se zacalo prestupovat do jinych guild. Nevim jak vy ale ja hraju wow hlavne proto abych se pobavil a po vsech moznych prestupech vetsinou guilde zustal jeden dva lidi online. Me taky uz nebavi byt porad v guilde sam. Kolikrat si chci pokecat tak otravuju hlavne bereho a zena
. Vzpominate na ty zacatky na ofiku, jak jsme hrali s luxem na goaulda a podobne?
Jo to byla aspon prdel. Je me jasny ze v SGC by jsme nebyli schopni ani nahodou jit takove dungy jako ted chodi Bere Atom Zen A Pic. Kdyby jsme tam vsichni zustali a hrali dal verim tomu ze ted uz by jsme si nejaky ten 10men raid zajit mohli jako guilda.
Chci vyzvat vsechny kteri uz nehraji, aby zvazili svuj navrat a pomohli mi nasi spadlou legendu postavit zpet na nohy.
Prosim kdo si to prectete informujte dal lidi co mate v pratelich a podobne at se to dostane ke vsem.
Ocekavam vase nazory. Nebojte se jen me ukamenujte, uz Vas z guildy vyhodit nemuzu